banner913
banner932
banner1012

Romanya Spor Bakanı, kafilemizle görüştü

banner1020

Romanya Spor Bakanı, Futboltenisi Avrupa Şampiyonası’na katılan kafilemizle görüşürken, KKTC’ye her zaman destek vereceğini söyledi

banner974
Romanya Spor Bakanı, kafilemizle görüştü

banner971

Futboltenisi Avrupa Şampiyonası’nda Cuma günü yapılan ve geç saatlere kadar süren genç erkekler ve büyük erkekler müsabakalarında 16 ülke arasında tekli, erkeklerde on birinci , çiftli erkeklerde altıncı, üçlü erkeklerde ise sporcularımız yedinci oldu.

Cuma günü yapılan karşılaşmaların sürpriz konuğu ise Romanya Spor Bakanı Marius Alexandru Dunca idi. Alexandru Dunca ile yapılan ikili görüşmede futboltenisinin dünyadaki  yeri konuşuldu. Desteklerinin futboltenisine tam olduğunu ve de Romanya'da şampiyona yapıldığı zaman tam destek verdiklerini söyleyen Alexandru Dunca, KKTC’ye her zaman destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.