banner913
banner932
banner1012

“Onur Kandili” anılıyor

banner1020

banner974
“Onur Kandili” anılıyor

banner971

Mağusa Türk Gücü futbolcusu Onur Kandili 19 Ağustos Cumartesi günü kabri başında anılıyor. İki yıl önce balık avında elim bir deniz kazası sonrası aramızdan ayrılan genç arkadaşımız “Onur Kandili” için Mehmetçik’te bulunan kabri başında anılacak. Aynı akşam ise Çayırova’da evinde saat 19.30 da mevlit okunacak. 20 yaşında çok genç yaşta aramızdan ayrılan “Onur Kandili” çok yönlü sporcu kişiliği ile kısa zamanda önemli başarılar elde ederek adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Mağusa Türk Gücü’nde minik, yıldız, genç ve A takıma kadar yükselme başarısı gösteren “Onur Kandili” Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği’nde kısa bir dönem futbol oynadı. Futbolculuk alanı dışında Avcılık ve Atıcılık dallarında da çok yetenekli ve iyi bir sporcu kişiliğine sahip “Onur Kandili” aramızdan ayrılalı dört yıl oldu. “Onur Kandili”yi başta Ailesi olmak üzere, kurum, kuruluşlar, Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü, Antrenörleri, Aile dostları ve sevenleri farklı aktivitelere düzenleyerek yaşatmak için her türlü katkı ve desteği sürdürmeye devam ediyor. “Onur Kandili” için Mağusa Türk Gücü tarafından düzenlenen anı maçı, KKTC Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen “Onur Kandili” zıpkınla balık avlama yarışması, Boğaz Endüstri ve Madencilik Ltd, iş kompleksi içerisinde yer alan “Onur Kandili” doğal çim zeminli halı sahaya ismi verilerek yaşatılmaya çalışılıyor. “Onur Kandili”yi yaşatmak için Ailesi ve tüm kemsiler elinden gelen her şeyi ortaya koyarken, unutulmayacağını ve her zaman kalplerde yaşatılacağının mesajı veriliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.