banner913
banner932
banner1012

Okçuluk hakemleri sertifikalarını aldı

banner1020

Okçuluk Federasyonu ile Türkiye Okçuluk Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Okçuluk hakem kursu tamamlanırken, hakemlerimiz Türkiye’de de hakemlik yapmaya hak kazandılar

banner974
Okçuluk hakemleri sertifikalarını aldı

banner971

Okçuluk Federasyonu  ile Türkiye Okçuluk Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen Okçuluk hakem kursu tamamlandı.

22-24 Eylül tarihleri arasında Türkiye Okçuluk Federasyonu eğitmenleri ile KKTC’de okçuluk hakem adaylarına verilen kursta başarılı olanlar sertifikalarını aldı. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde başarılı adaylar sertifikalarını yetkililerin elinden aldı. Sertifikaya sahip kişiler Türkiye’de de hakemlik yapmaya hak kazandı. 3 gün süren kurs neticesinde toplam 26 kişi hakem adayı olarak sertifikilarını merkez hakem komitesi başkanı Aydın Yolaç’ın elinden aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.