banner913
banner932
banner1012

Okçuluk, Çiftçi’ye emanet

banner1020

banner974
Okçuluk, Çiftçi’ye emanet

banner971

Okçuluk Federasyonu’nun olağan genel kurulunda, 20 yıllık başkan Mehmet Çavuş, bayrağı Ferdi Çiftçi’ye devretti

Okçuluk Federasyonu’nun olağan genel kurulu önceki akşam Okçuluk Federasyonu lokalinde yapıldı. Mehmet Çavuş’un aday olmadığı genel kurulda başkanlık için tek aday olan Ferdi Çiftçi federasyonun yeni başkanı oldu.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Mehmet Çavuş konuşmasında,1991 yılında kurulmuş olan ve 20 yıl başkanlığını yaptığı federasyonu yeni başkan Ferdi Çiftçi’ye devretmekten büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Genel kurulun açılış konuşmasından sonra divan başkanlığını da yapan Mehmet Çavuş, öncelikle faliyet ve maliyet raporlarını kurula katılan GAÜ, Magem, Şinya Okçuluk, Akdeniz Spor Birliği, Kıbrıs Okçuluk ve BÜY üyelerinin oyuna sunarak tüm üyelerin tamamımın oy birliği ile onaylamasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için tek aday olan Ferdi Çiftçi üyelerden onay alarak Federasyonun yeni başkanı oldu.

ÇİFTÇİ: FEDERASYONU DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIM

Başkan seçilen Ferdi Çiftçi yaptığı konuşmada öncelikle genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür edip, bu göreve KKTC Okçuluk Federasyonu’nu daha ileriye taşımak için talip olduğunu belirtti. Başkan seçildikten sonra hazırda var olan okçuluk kulüpleri ve yetkilileri ile iş birliği içinde daha iyi yerlere geleceklerine inandığını belirten Çiftçi, 20 yıl boyunca KKTC Okçuluk Federasyonu başkanlığını yürüten Mehmet Çavuş’un onursal başkanlık ünvanını vermek için çalışmaları olacağını söyledi.

Çitçi öncelikli hedeflerinden birinin lig yarışlarını kategorilere ayırarak daha kapsamlı bir lig oluşturmak olduğunu bunun yanında KKTC Engelliler Federasyonu ile iletişime geçerek orada bu sporu yaşamak isteyen sporcuları da paralimpik okçuluk altında toplayıp, paralimpik okçuluğu aktif hale getirmek hedefinde olduklarını söyledi. Çiftçi ayrıca yedi yaş ve üzeri sporcu sayısını artırarak gençleri tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporcu gençler yaratmayı hedeflediklerini belirti. Ferdi Çiftçi en büyük hedefleri olan KKTC Okçuluk Milli Takımı’nı kurmayı hedeflediklerini ve bu kurulan milli takımı öncelikle ürkiye’deki okçuluk federasyonu ile iletişime geçerek orada yarıştırmak ve daha sonra kurulacak iletişimler ile ikinci ve üçüncü ülkelerde de yarıştırmak amacında olduklarını kaydetti.

Çiftçi son olarak, yönetim listelerini yapılacak ilk toplantıda açıklayacaklarını ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılar dileyerek daha iyi günler göreceklerini temenni etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.