banner913
banner932
banner1012

Ogan, MSA’dan güven oyunu aldı

banner1020

banner974
Ogan, MSA’dan güven oyunu aldı

banner971

Mağusa Spor Akademisi Derneği değişen 23/2016 dernekler yasası uyarınca ilk olağan genel kurulunu önceki akşam Mağusa Gelişim Akademisi Salonu’nda yaptı.

Divan başkanlığını Mehmet Devecioğlu, sekreterlikleri ise Kemal Manalı, Fevzi Erşanlar yaptığı genel kurula tek aday olarak giren Ahmet Ogan derneğin başkanlığa getirildi.

Mali raporu da açıklayan başkan Ahmet Ogan, derneğin gelirlerinin üyelik ve sponsorlar kanalı ile sağlandığına vurgu yaparak, 19.675 TL gelir, 19.675 TL gideri olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Dernek başkanı seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Ahmet Ogan, Futbol Federasyonu’na kayıtlı tek özel akademi derneği olduklarına vurgu yaparak, gelişimin sağlanması için bütünlük içerisinde çalışmaların devam etmesi noktasında kararlılık gösterdiklerine vurgu yaparak genel kurula katılan üyelerine ayrıca teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.