banner913
banner932
banner1012

Namağlup lider Tatlısu

banner1020

Erkekler Bocce Ligi’nde Tatlısu, Yakın Doğu Üniversitesi karşılaşmasını 2-1 kazanarak hem namağlup yoluna devam etti, hem de play-off öncesinde birinci sıraya yükseldi

banner974
Namağlup lider Tatlısu

banner971

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler Bocce Ligi’nde 4. hafta karşılaşmaları oynandı.

Haftanın en önemli karşılaşmasında 2 namağlup takım Yakın Doğu Üniversitesi ile Tatlısu karşı karşıya geldi. 3’lü karşılamayı 9-7 alan Tatlısu setlerde 1-0 öne geçti. Tekli karşılaşmada ise Yakın Doğu Üniversitesi rakibi Tatlısu'yu 9-2 yenerek setleri eşitledi. İkili ve son karşılaşmada Tatlısu, Yakın Doğu Üniversitesi'ni 9-2, karşılaşmayı da 2-1 kazanarak hem namağlup yoluna devam etti, hem de play-off a birinci sırada girme yolunda önemli adım attı.

Gecenin diğer karşılaşmasında ise ÖZEV rakibi Darbazspor’u 2-1 yenerek play-off iddiasını sürdürürken, Darbaz bu mağlubiyetle ligin dibine temel attı.

Gecenin son maçında GÜHAD zaman zaman zorlandığı müsabakada rakibi Taşkınköy SK’yı 2-1 yenerek play-off da ben de varım dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.