banner913
banner932
banner1012

Muaythai kursları başladı

banner1020

İmzalanan spor işbirliği protokolü çerçevesinde, Türkiye MMA Federasyonu tarafından Kickboks Federasyonu bünyesinde Muaythai spor dalında kurs çalışmaları başlatıldı

banner974
Muaythai kursları başladı

banner971

Kickboks Federasyonu’nun bünyesine alınan Muaythai spor dalında kurs çalışmalarına başlandı.

Türkiye Cumhuriyeti MMA Federasyonu yetkilileri tarafından veril kursa, KKTCli sporcu, antrenör ve hakemlerin yanında Türkiye’den 40 antrenör katılıyor. KKTC Kickboks Federasyonu ile Türkiye Muaythai Federasyonu arasında imzalanan Spor Alanında İşbirliği Protokolü gereği Muaythai Sporcu, Antrenör ve Hakem Gelişim Kursu Lefkoşa Atatürk Sporcu Eğitim merkezinde başladı. Kurs 8 Kasım’a kadar devam edecek.

Kickboks Federasyonu adına Başkan Niyazi Demirel ile Türkiye Cumhuriyeti MMA Federasyonu adına Federasyon Başkanı Ali Arık, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu huzurunda spor işbirliği protokolünü imzalamışlardı. Spor Dairesi Müdürlüğü ziyaretinin ardından iki federasyon yetkilileri TC Büyükelçiliği Spor İşleri Sorumlusu Semattin Öztürk'e yapılan nezaket ziyaretinde bulunarak, Kickboks Federasyonunun yaptığı çalışmalar ve iki ülke Federasyonları arasında imzalanan Spor İşbirliği Antlaşması hakkında bilgi vermişlerdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.