banner913
banner932
banner1012

Mannaş başarı için destek şart

banner1020

banner974
Mannaş başarı için destek şart

banner971

Hamitköy yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 18:30'da Esat Erdoğmuş Stadı'nda yapacağı ilk antrenmanla başlayacak. Ahmet Sakallı'nın teknik adamlık yapacağı Hamitköy'de kaleci antrenörü olarak ise Teysir Terazi görev yapacak.

Hamitköy Spor Kulübü başkanı Evren Mannaş, yeni sezon hazırlıklarına başlanması ile ilgili olarak açıklamalarda bulunurken; şunları söyledi:

"Yepyeni bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Yeni sezon öncesinde kaliteli ve geniş bir kadro oluşturduk. Eksik yerlerimize takviyelere de devam ediyoruz.

Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek olacak. Bu hedefi başarmak için kulüp olarak desteğe ihtiyacımız vardır. Bugün yapacağımız sezon açılış törenimizde tüm taraftarlarımızı ve sempatizanlarımızı açılışa davet ediyorum. Bugünden itibaren tüm sezon boyunca verecekleri destek ile başarımıza büyük  katkı yapacaklarına inanıyorum. Başarı yolunda teknik heyet ve futbolcularıma güvenim tamdır."

Latif yeniden Hamitköy'de

Hamitköy'ün geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı sol kanat futbolcusu Latif Emiroğulları, yeniden takımın kadrosuna katıldı. Latif, bu yıl da kırmızı-siyahlı formayı giymeye devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.