banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da dairelerarası futbol heyecanı başladı

banner1020

Mağusa’da düzenlenen dairelerarası halı saha futbol turnuvası, Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda oynanan maçlarla başladı

banner974
Mağusa’da dairelerarası futbol heyecanı başladı

banner971

Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi tarafından düzenlenen dairelerarası halı saha futbol turnuvası önceki akşam A ve B grubunda oynanan maçlarla başladı.

İlk kez düzenlenen turnuva Mağusa Belediyesi Doktor Fazıl Küçük Spor Kompleksi içerisindeki halı sahalarda 12 takımın katılımı ile iki grupta altışarlı şekilde oynanıyor. Turnuvanın açılışı öncesinde Mağusa Belediye başkanı İsmail Arter kısa bir konuşma ardından da turnuvanın başlama vuruşunu yaptı.

Gecenin ilk maçında A grubunda Mağusa Basın ile Mağusa Belediyesi (GMB) 6-6 berabere kaldı. Gecenin ikinci maçında ise B grubu Mağusa Gelişim Akademisi (MGA), Tapu Dairesi’ni 6-1 mağlup etti. Bu karşılaşmada Tapu Dairesi’nden Ozan Günalp’ın kolunun kırılması üzüntü yarattı. 15 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında tek devreli ligi usulüne göre oynanacak olan turnuvada grup maçları 5 Aralık Salı akşamı tamamlanacak.

Turnuvaya A ve B grubunda iki karşılaşma ile devam edecek. Mağusa Belediyesi-Mağusa Gelişim Akademisi dairelerarası halı saha futbol turnuvasında maç programı şöyle:

17 Kasım Cuma (bu akşam)

A Grubu

Saat 19:00 Tıp Merkezi-Vergi Dairesi

B Grubu

Saat 20:00 Çalışma Sosyal Güvenlik-Elektrik Kurumu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.