banner913
banner932
banner1012

KTÖS turnuvasının ödülleri verildi

banner1020

KTÖS futbol şöleninin ödül töreni gerçekleştirilirken, şampiyon Solidarity ve en centilmen takım 23 Nisan Sönmüş Stars takımları ve diğer takımlara kupaları verildi

banner974
KTÖS turnuvasının ödülleri verildi

banner971

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nın (KTÖS) 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde KTÖS ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi LTD. işbirliğinde düzenlenen ve üyeler arasındaki kaynaşmayı ve dayanışmayı artırmayı da hedefleyen futbol şöleninin ödül töreni gerçekleştirildi.

5 bölgeden öğretmenlerin oluşturduğu takımların katıldığı turnuva sonunda Solidarity (Dayanışma), takımı şampiyon olmuştu. Turnuvanın en centilmen takımı ise 23 Nisan Sönmüş Stars takımı seçildi.

Şampiyon Solidarity, ikinci Seferoğluları, 3. Brothers, 4. Akademi Power ve en centilmen takım olan 5. 23 Nisan Sönmüş Stars takımlarına kupaları, geçtiğimiz akşam sendika lokalinde düzenlenen törenle verildi. Takımlara ödülleri KTÖS yöneticileri, Hikmet Olgaçer, Akgün Kaçmaz ve Mehmet Diren tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.