banner913
banner932
banner1012

Hacı Ali’den spora katkıya devam

banner1020

M.Hacı Ali İşletmeleri Ltd'in bundan sonraki dönemde de spora olan desteğinin devam edeceğini ifade eden Mustafa Hacı Ali, hükümetin de bu konuda gerekli yasal düzenlemeleri bir an önce yapması gerektiğini vurguladı

banner974
Hacı Ali’den spora katkıya devam

banner971

2017 KKTF Kırnı Piliçler Tenis Ligi'ne yaptıkları katkılardan dolayı Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Rağıb Ratib, M.Hacı Ali İşletmeleri Ltd Direktörü Mustafa Hacı Ali'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette özel sektörün spora olan desteğinin önemi, hem iş adamı Mustafa Hacı Ali, hem de KKTF Başkanı Rağıp Ratip tarafından vurgulandı.

M.Hacı Ali İşletmeleri Ltd'in bundan sonraki dönemde de spora olan desteğinin devam edeceğini ifade eden Mustafa Hacı Ali, bundan mutluluk duyduklarını da belirtti.  Hacı Ali, hükümetin de bu konuda gerekli yasal düzenlemeleri bir an önce yapması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sırasında Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Rağıb Ratib federasyonun teşekkür plaketi Mustafa Hacı Ali’ye takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.