banner913
banner932
banner1012

Golfçular, Bulgaristan'da yarıştı

banner1020

Golf Federasyonu üyesi golfçular, Bulgaristan'da 160 golfçu arasında başarıyla mücadele ettiler

banner974
Golfçular, Bulgaristan'da yarıştı

banner971

Golf Federasyonu üyesi golfçular, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bulgaristan'daki International Kaliakra Golf turnuvasına katıldılar.

Federasyon Asbaşkanı Dr. Hasan Garabli Başkanlığında 10 golfçumuzun katıldığı 3 gün süren turnuvada A, B ve C kategorilerinde toplam 160 golfçu yarıştı. Turnuva ferdi ve takım yarışması şeklinde oynandı. Ferdi sıralamada ilk 6’ya giren oyuncular takım yarışmasına hak kazanıp, takım yarışmasında da yer aldılar. B kategorisinde yarışan Gülay Garabli, 6. olurken, A kategorisinde yarışan Emrah Şimşek 10. oldu. Ayrıca golfçümüz Gülay Garabli’nin de yer aldığı International Takımı, Balkan ülkeleri takımını 6-0 mağlup etti.

Turnuva sonrası A, B ve C kategorilerinde ilk 3 sırayı alan oyuncular ve takım maçını kazanan oyunculara kupa ve ödülleri, turnuva sponsoru Sard Serdaov tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.