banner913
banner932
banner1012

Golf sporuna zarar veriyorlar

banner1020

Golf Federasyonu, son dönemde federasyona yönelik yazılar çıkmasının, golf sporuna zarar vermekte olduğunu belirtti

banner974
Golf sporuna zarar veriyorlar

banner971

Golf Federasyonu, son dönemde basında federasyona yönelik yazılar çıkmasının, ülkede yeni yayılmaya başlayan golf sporuna zarar vermekte olduğunu belirtti.

Golf Federasyonu Yönetim Kurulu adına başkan Hasan Öztoprak tarafından yapılan açıklamada, federasyonun; tüzüğü çerçevesinde şu anda başkan ve yeter sayıdaki yönetim kurulu ile görevi başında “yoğun bir gündemle” çalışmakta olduğu, bu çalışmalar sırasında sürekli Spor Dairesi ile iletişim ve istişare içerisinde olduğu kaydedildi.

KKTC Golf Federasyonu’nu denetleme yetkisinin, KKTC Golf Federasyonu Denetleme Kurulu ve Spor Dairesi’nde olduğuna işaret edilen açıklamada, “Hal böyle iken basında federasyonla ilgili bu tür yıpratmaya yönelik haberler yapmak, sadece ülkemizde yeni yayılmaya başlamış olan golf sporuna zarar vermektir” denildi. Açıklamada, KKTC Golf Federasyonu’nun amacının; dünyanın en eski ve saygın sporlarından biri olan golf sporunun ülkede geliştirilmesini, yaygınlaştırılmasını sağlamak ve KKTC golfçularıyla dünya golfçularını buluşturmaya yönelik organizasyonlar yapmak olduğu ifade edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.