banner913
banner932
banner1012

Girne’de, Büyük Ralli heyecanı yaşanacak

banner1020

Şampiyonunun belirlenebileceği Büyük Ralli, 22 - 24 Eylül tarihleri arasında, Girne merkezli olarak düzenlenecek. Canben Özpaşa başkanlığındaki ekip, rallinin etaplarını özenle belirledi

banner974
Girne’de, Büyük Ralli heyecanı yaşanacak

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından organize edilen ve 2017 Şeker Sigorta Ralli Şampiyonası'nın beşinci etabı olan Büyük Ralli'ye geri sayım sürüyor.

KKTOK Workteam sorumlusu Canben Özpaşa başkanlığındaki ekibin etapları özenle belirlediği 22 Eylül'de başlayacak olan Büyük Ralli, Girne merkezli olacak. 22 Eylül Cuma akşamı Girne Limanı'nda sembolik startı verilecek olan 23 Eylül'de Karağaç ve Serdarlı etaplarının ikişer kez geçilmesi ile devam edecek. Büyük Ralli, 23 Eylül Pazar günü Tirmen, Görneç, Ergenekon etaplarının ikişer kez ve son olarak da Görneç, etabının son kez geçilmesi ile tamamlanacak.

Şampiyonunun belirlenebileceği Büyük Ralli, 2017 Şeker Sigorta Ralli Şampiyonası'na 1,5 katsayı üzerinden puan verecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.