banner913
banner932
banner1012

Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar

banner1020

banner974
Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar

banner971

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu ve Gençlik Dairesi Müdürü Şifa Çolakoğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ortak bir basın bildirisi yayınladılar.

 “Biliyoruz ki, görev ve sorumluluk bilinciyle dolup taşan gençlerimizin varlığı, ülkemizin aydınlık geleceğidir. Bunu, sizlerin azimli ve gayretli çalışmalarınızda görüyoruz. Gördükçe mutlu oluyoruz, umut doluyoruz, gurur duyuyoruz. Sağlıklı, bilgili, güzel ahlaklı, kendine güvenen, özverili, çalışkan, değerlerimize bağlı, hak ve özgürlüklerine önem veren, sorumluluk sahibi bireyler olarak en iyi şekilde yetişmeniz, üstün bir gayretle çalışmanız ve başarılarınız, ülkemiz için daha aydınlık günler demektir. Bu duygu ve düşüncülerle,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlar, sevgilerimizi sunarız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.