banner913
banner932
banner1012

Gençlere başarılarını anlattılar

banner1020

Necat British College’de, 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Celal Keleş, Havva Arabacıoğlu, Cevat Yıldız ve Esin Sonay’ın katılımlarıyla panel düzenledi

banner974
Gençlere başarılarını anlattılar

banner971

Sezgin ER

Necat British College’de (NBC), 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, “Success In All Sports – Her alanda spor, Her alanda başarı” isimli bir panel düzenledi.

Pazelde ülkemiz sporunun farklı branşlarında başarılarıyla ön plana çıkmış olan Celal Keleş, Esin Sonay, Havva Arabacıoğlu ve Cevdet Yıldız, konuşmacı olarak yer aldılar.

Etkinliğin organizatörü olan Necat British College eğitmenlerinden Gökhan Güvensoy, etkinlikle ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Sporun, gençler ve çocuklar üzerindeki olumlu katkılarının anlatıldığı, sporun fiziksel gelişime sağladığı katkının yanısıra sosyal gelişimde de önemli bir yer tuttu panelimizde konuşuldu. Yaşanılan ve öğrenilen bilgi ve birikimi bire bir ülkemiz sporunun önde gelen başarılı isimlerinden dinleyen çocuklarımıza, spor bağlamında farkındalık yaratmak için hazırladığımız etkinliğe bizi kırmayıp katkıda bulunan değerli hocalarım Celal KeleşHavva ArabacıoğluCevat Yıldız ve Esin Sonay'a teşekkürleri bir borç bilirim.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.