banner913
banner932
banner1012

Emre, Merit Royal Otel’in gururu oldu

banner1020

banner974
Emre, Merit Royal Otel’in gururu oldu

banner971

Spor etkinliklerine önem veren Merit Royal Otel, yetenekli çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişmesine büyük katkı koyuyor.

Uluslararası seviyedeki etkinlik ve yarışmalara katılması için uçak biletinden otel rezervasyonlarına kadar çalışanlarına destek çıkan Merit Royal Otel’in teknik servisinde görev yapan Emre Demirel, Fransa’nın başkentinde organize edilen IBJJF Uluslararası Açık Paris Bahar Şampiyonası’nda Rusya, İtalya gibi birçok ülkeden katılan güreşçileri geçerek üçüncülüğü elde etti. Uzak Doğu sporlarından olan Jiu- Jitsu’da, amatörlerden profesyonel seviyeye gelen Emre Demirel, hem devletin, hem de Merit’in gururu oldu. Podyumda Merit Royal bayrağını yükseklere kaldırarak başarısının mutluluğunu yüzlerce kişiyle paylaşan Emre Demirel, daha da fazla çalışarak birinciliği kazanacağını sözünü verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.