banner913
banner932
banner1012

Efsaneler Nefes için sahadaydı

banner1020

Nefes Demirpençe ve Kemal Saraçoğlu Kanserle Mücadele Vakfı yararına Türkiyeli eski şöhretler ile Gönyeli Master Takımı dün akşam anlamlı bir maç oynadılar

banner974
Efsaneler Nefes için sahadaydı

banner971

"Nefesler İçin Bir Nefes de Biz Olalım" sosyal sorumluluk ve yardım kampanyası için, Türkiye'de futbol oynamış ünlü futbolcular ile Gönyeli Master Takımları arasında oynanan maç dünLefkoşa Atatürk Stadı'nda yapıldı.

Türkiye'de çeşitli takımlarda futbol oynamış olan şöhret futbolculardan, Hami Mandıralı, Tugay Kerimoğlu, Ahmet Dursun, Ümit Karan ve Sinan Engin gibi isimlerin yer aldığı Türkiye Şöhretler Takımı ile KKTC Başbakan Sayın Hüseyin Özgürgün’ün de yer aldığı ve bir çok kez Milli Takım’da da görev almış eski futbolculardan Hüseyin Amcaoğlu, Tarık Tilki, İbrahim Birinci ve Özerk Göçmen'in yer aldığı Gönyeli Master Takımı karşılaştılar.   

Ziynet Sali’nin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı organizasyonda yine ülkemiz sanatçılarından Buray’ın küçük bir konser verdiği organizasyonun tüm geliri Nefes Demirpençe Ve Kemal Saraçoğlu Kanserle Mücadele Vakfı'na eşit olarak paylaştırılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.