banner913
banner932
banner1032

Othello Masterler’i, Gürkan Görsöz’ü anacak

banner1020

Othello masterlerinde futbol oynayan Gürçin Gürsöz’ün kardeşi olan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan PM Gürkan Gürsöz anısına düzenlecek olan anı maçı bu akşam oynanacak

banner974
Othello Masterler’i, Gürkan Görsöz’ü anacak

banner971

Othello Futbol Masterler Derneği, merhum Gürkan Gürsöz anısına bu akşam anı maçı düzenliyor.

Othello masterlerinde futbol oynayan Gürçin Gürsöz’ün kardeşi olan ve geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan PM Gürkan Gürsöz anısına düzenlecek olan anı maçı bu akşam oynanacak. Mağusa Canbulat Stadı’nda saat 20:00 de oynacak ve geleneksel hale getirilecek olan 1.Gürkan Gürsöz Anı Futbol Karşılaşması’nda Othello masterleri ile Marmara masterleri karşı karşıya gelecek. 1. Gürkan Gürsöz Anı Futbol Karşılaşması sonrasında her iki takıma ödüller Othello masterleri derneği yetikilileri ve merhumun ailesi tarafından verilecek.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.