banner913
banner932
banner1012

Çocuk fitnessçilerimiz, Hırvatistan’da boy gösterecek

banner1020

Çocuk Fitness Takımı, Hırvatistan’da yapılacak olan International Dance Fitness yarışmasına katılmak için bugün adadan ayrılacak

banner974
Çocuk fitnessçilerimiz, Hırvatistan’da boy gösterecek

banner971

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Çocuk Fitness Takımı, Hırvatistan’da yarışmaya katılacaklar.

15 – 18 Aralık tarihleri arasında Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’de yapılacak olan uluslararası International Dance Fitness yarışmasına katılmak için kafilemiz bugün adadan ayrılacak. Yarışmada sporcularımız 10 ayrı kategoride toplam 8 sporcu ile ülkemizi temsil edecekler.

Bu arada Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği, “Vücut Geliştirme ve Fitness sporları için spor diyetisyenliği kursu” düzenledi. Diyetisyenler Birliği’nden verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan kurs 8-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kursta konu ile ilgili alanında uzman kişiler sunumlar yaptı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.