banner913
banner932
banner1012

CMC Golf Kulübü'nde ödüller dağıtıldı

banner1020

CMC Golf Kulübü, yıllık yemeğinde sezon içerisinde yapılan özel turnuvalar ve golf ligi ile ilgili ödüllerin kupaları verildi

banner974
CMC Golf Kulübü'nde ödüller dağıtıldı

banner971

CMC Golf Kulübü, yıllık geleneksel yemeğini Salı gecesi Bağlıköy'deki Ambeli Restorant'ta gerçekleştirdi.

Efes Pilsen sponsorluğunda sezon içerisinde yapılan özel turnuvalar ve golf ligi ile ilgili ödüllerin kupaların da verildiği gecede Kaptan Engin Portakalcıoğlu ve Sturat Walker Saville yaptıkları konuşmalarda CMC Golf Kulübü üye sayısının her geçen gün arttığını belirttiler. Daha iyi koşullara sahip bir saha yaratmak için tüm üyelerin verdiği desteğin çok değerli olduğunu belirten Portakalcıoğlu ve Saville, turnuvalara katılan herkese teşekkür edip kazananları kutladılar.

Ayrıca, CMC Golf Kulübü Başkanı Malcolm Lees'in İngiltere'ye kesin geri dönüş yapacağı için ona geçmişte gerek kaptan olarak ve en son dönemde de başkan olarak kulübe yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür edilip, plaket takdim edildi. Lees'e, Onursal Başkan ünvanı verildi. Malcolm Lees yaptığı konuşmada değerli plaketin sıfatının onu çok duygulandırdığını söylerken, Kıbrıs'a sık sık gelip CMC'deki dostlarını ziyaret edip birlikte golf oynayacağını belirtti.

Ayrıca, kulüp sahasının yıllar içerisinde bakımı ve korunması ile ilgili olarak verdikleri değerli hizmetler için Dr. Hasan Garabli ve Dr. Hasan Öztoprak'a da teşekkür edildi.

Dereceye giren Golfcüler:

Single Matchplay

1.Karl Crosby

2.Graham Blisset

Single Strokeplay 

1.Hasan Garabli

2.Gülay Garabli

Çiftler Matchplay

1.Stuart S. Walker - Peter Doe

2.Malcolm Lees - Olgun Emirzade

Eclectic

1.Gülay Garabli 66

1.Hasan Garabli 66

1.Peter Doe 66

Efes PİLSEN Golf Ligi (OOM)

1.Gülay Garabli

2.Hasan Garabli

3.Chris Moores

Masters 2017

1.Hasan Garabli

2.Engin Portkalcioglu

3.Peter Doe

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.