banner913
banner932
banner1012

Cahitoğlu, Madencioğlu’nu kutladı

banner1020

Hüseyin Cahitoğlu, Skeet Dünya Şampiyonası’nda, Dünya ikincisi gelen Türkiye Milli Takımı sporcusu Kemal Madencioğlu’nu kutladı

banner974
Cahitoğlu, Madencioğlu’nu kutladı

banner971

Rusya’nın Başkenti Moskovada 30 Ağustos – 11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Skeet Dünya Şampiyonası’nda, Dünya ikincisi gelen Türkiye Milli Takımı sporcusu Kemal Madencioğlu, takım içerisinde yaptığı en iyi atış derecesi şampiyonada adından söz ettirmişti. İtalya’nın arkasında Amerika’nın ise önünde dünya ikincisi gelerek büyük bir başarı elde eden Türkiye Milli Takımı’nın elde ettiği başarıda sporcumuz Kemal Madencioğlu başarısı ile ön plana çıktı. Elde edilen başarı sonrası Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Milli Sporcumuzu Kemal Madencioğlu’nu kabul ederek kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.