banner913
banner932
banner1012

Buğra ve Emre, rekora kulaç attılar

banner1020

Türkiye Bireysel Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde yarışan Buğra Korahan ile Emre Ersoy, KKTC rekorlarını kırdılar

banner974
Buğra ve Emre, rekora kulaç attılar

banner971

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Türkiye Bireysel Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri ikinci gün sabah seansında, Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu karması içinde yer alan YDÜ Yüzme Takımı sporcularından Buğra Korahan ile Emre Ersoy, güne rekorla başladılar.

50m kelebek yarışında 9. kulvarda yarışan sporcumuz Buğra Korahan, 00:25.61 derecesi ile KKTC rekorunu kırdı. 100m serbest yarışında 5. kulvarda yarışan sporcumuz Emre Ersoy ise 01:00.67 derecesi ile KKTC 13 yaş rekorunu kırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.