banner913
banner932
banner1012

BTM 1. Lig başlama tarihi değişti

banner1020

banner974
BTM 1. Lig başlama tarihi değişti

banner971

BTM 1. Lig kulüpleri KTFF başkanı Hasan Sertoğlu’nun da katılımıyla birlikte toplantı düzenlerken, toplantıda BTM 1. Ligi başlama tarihinin değiştirilmesi kararı alındı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen BTM 1. Ligi’nde 2018-2019 sezonunda yer alacak spor kulüpleri dün KTFF BTM kurulu ile birlikte toplandı. 

Saat 16.00’da KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda  yer alan toplantıya Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu da katıldı. BTM 1. Ligi ile ilgili bilgilendirme toplantısı ve izlenmesi planlanan yol haritasının konuşulduğu toplantı sonrasında BTM 1. Ligi’nin başlama tarihi ve ligle ilgili diğer tarihler değişti.

Buna göre BTM 1. Ligi’nin ilk devresi, 1 Aralık tarihinde başlayacak. İlk devre ise 27 Ocak’ta sona erdikten sonra 1 haftalık ara verilecek. Aranın ardından ise ikinci devre başlayacak. Toplantıda üst liglerden transfer edilen futbolcular konusunda da tavsiye kararları alınırken, üst lig takımlarının BTM 1. Lig kulüplerinden futbolcuları kolaylıkla transfer edememeleri konusunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan düzenleme talep edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.