banner913
banner932
banner1012

Bekirpaşa Lisesi'ne belediye desteği

banner1020

İskele Belediyesi, okul sporlarında genç kız ve genç erkek kategorilerinde futsal branşında mücadele edecek olan Bekirpaşa Lisesi'ne malzeme yardımında bulundu

banner974
Bekirpaşa Lisesi'ne belediye desteği

banner971

İskele Belediyesi, bölgenin en büyük okullarından Bekirpaşa Lisesi'ne örnek ve anlamlı  bir destek verdi.  

Son yıllarda spora büyük önem veren İskele Belediyesi ve başkan Hasan Sadıkoğlu, bölgeyi temsil eden okullardan Bekirpaşa Lisesi ve gençlerine sahip çıkarken, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı okul sporlarında genç kız ve genç erkek kategorilerinde Futsal branşında mücadele edecek olan Bekirpaşa Lisesi'ne malzeme yardımında bulundu.  

Başkan Hasan Sadıkoğlu malzemeleri, önümüzdeki hafta başlayacak olan Liselerarası Futsal Şampiyonası öncesinde Bekirpaşa Lisesi Müdürü Ergin Ersoy'a gerçekleştirdiği ziyarette okulun beden eğitimi öğretmenleri ve sporcularına teslim etti. 

Öğretmenler ve öğrenciler yapılan bu yardımdan dolayı büyük mutluluk duyarak Hasan Sadıkoğlu'na teşekkür etti.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.