banner913
banner932
banner1012

Ülkelerin Güzellik Sırları

banner1020

Her kadının genç ve güzel kalmak için bir formülü vardır. Biz de sizin için dünya genelinde kadınların genç ve güzel kalmak için kullandığı formülleri bir araya getirdik...

banner974
Ülkelerin Güzellik Sırları

banner971

Fransa

Fransa'da kadınların genç kalmak için uyguladıkları birkaç yöntem bulunuyor. Bunlardan biri buz küplerini yüze sürmek. Bunu uyguladığınızda yüzünüzde kan dolaşımı sağlanıyor ve yüzünüze sağlıklı bir görünüm katıyor. 

Ciltteki leke ve sivilceleri yok etmek için Fransız kadınların kullandığı yöntem ise yüze limon suyu sürmek. Sivilcelerinize limon suyu sürmek sivilcelerinizi küçültüp kırmızılığını da giderir

Şili

Güney Amerika'da kadınların güzellik için uyguladıkları yöntem üzüm maskesi. Siyah üzümün içindeki antioksidanlar sayesinde parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olan Şilili kadınlar bu maskeyi siyah üzümü 2 çorba kaşığı unla karıştıp maske haline getiriyorlar. Maske hazır olduğunda da yüzlerine sürüp 10 dakika bekletiyorlar, 10 dk sonunda da yüzlerini yıkayarak temizliyorla

İsveç

Birçok güzellik uzmanı İsveç'teki kadınların cilt güzelliğini sağlıklı beslenme düzeniyle sağladığını düşünüyorlar. Bol bol meyve sebze ve balık yiyen İskandinav kadınlarının diğer bir güzellik sırrı da vücuttaki toksinleri attıran sauna.

Japonya

Japonya'daki kadınların güzellik için sırları pirinç suyu. Pirinç suyu gözeneklerinizi sıkılaştırarak cildinize genç bir görünüm veriyor.

Japon kadınların başka bir güzellik sırrı ise cilt tipinize uygun bir yağ veya kremle uygulayacağınız günlük yüz masajı. Ayrıca Japon kadınlar doğal güzelliğe inandıkları için yüzlerine çok fazla pudra sürmüyorlar.

Brezilya

Başka bir Güney Amerika ülkesi olan Brezilya'da ise kadınların güzelliklerini korumak için tercihleri havuç suyundan yana. Beta karoten deposu olan havuç suyu sivilcelerinizi geçirmede çok etkilidir.

İspanya

İspanya'da kadınların güzellik sırrı patates. Göz altı morluklarından kurtulmak için patates kullanan İspanyol kadınlar patatesi ince dilimler halinde doğrayarak göz altlarında 10 dakika beklettikten sonra göz altı morluklarından kurtuluyorlar.

Kore

Yine bir Asya ülkesi olan Kore'de popüler cilt ürünleri argan yağı ve hindistan cevizi yağı. Bu yağları bir krem veya cilt maskesi olarak kullanabilir veya direk yüzünüze krem gibi uygulayabilirsiniz.

 Koreli kadınların cilt güzelliğini korumak için uyguladığı bir diğer yöntem ise kullandıkları bakım ürünlerini sık sık değiştirmek.

Türkiye

Türkiye'de kadınlar cilt sağlıkarını korumak için ayva maskesi kullanıyor. Eğer yağlı bir cildiniz varsa bir ayvayı rendeleyin ve çırpılmış yumurta beyazıyla karıştırın. Daha sonra bunu masaj yaparak yüzünüze uygulayın ve 10 dk bekletip maskeyi yıkayın.

İsrail

Ciltlerine sağlık katmak için deniz tuzu kullanan İsrailli kadınlar, deniz tuzu maskesini vücutlarından toksinleri atmak için

Çin

Çinli kadınların güzellik sırları kısa ve öz: bitki ve meyve çayları, özellikle kurt üzümü (goji berry) çayı.

kullanıyorlar.

Rusya

Rusya'da cildi güzelleştirmek için yulaf, bal ve hindistan cevizi yağından oluşan bir güzellik maskesi kullanılıyor. Bunun dışında Rus kadınlar ciltlerini sıkılaştımak için buzlu su kullanıyorlar.

Rus kadınların bir güzellik sırrı daha bulunuyor. 2 çorba kaşığı papatya çiçeğini kaynayan suya koyun ve yüzünüzü buhara tutun. Yüzünüzü buhara tuttuktan sonra uygulayacağınız maskeler daha etkili oluyor.

Yunanistan

Yunanistan'da kadınların güzellik sırları sağlıklı yemek. Bir Akdeniz ülkesi olan Yunanistan'da antioksidanlarla dolu meyve ve sebzeler yiyen kadınlar ayrıca omega 3 ve omega 6 yönünden zengin balıklar tüketiyorlar.

Bunun yanında Yunan kadınların bir diğer güzellik sırları antibakteriyel özelliği bulunan zerdeçal maskesi ve nemlendirici özelliği bulunan zeytinyağı.

Mısır

 Mısır'da kadınların güzellik sırrı cildi besleyen beyaz kil maskesi ve cildi nemlendiren ve erken yaşlanmaya kar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.