banner913
banner932
banner1012

Kalıcı Oje Nedir?

banner1020

Eğer sık sık tırnaklarındaki ojeleri değiştirenlerden değilseniz ve genel olarak uzun sürelerle hep aynı renkleri kullanıyorsanız, ojelerinizin dökülmesi, sıyrılması ve devamlı olarak onları yeni baştan sürmek sizi de çok rahatsız ediyor olmalı. Tırnaklarımızın güzelliğinin tüm bir elimizin görünümünü değiştirebildiğini dikkate alırsanız, oje mevzusunun pek de hafife alınmaması gerektiğini fark edebilirsiniz.

banner974
Kalıcı Oje Nedir?

banner971

Kişisel bakımda maksimum süre harcanan yer özgün tırnaklardır. Manikür yaptırmak için kuaförlerde harcamış olduğumuz sürenin yanında, ojemiz soyuldu, bozuldu diye derhal her gün yahut gün aşırı ojelerimizi tazelemek zorunda kalıyoruz.

Kalıcı oje ise bu dönemlerde devreye girmekte ve bizleri bu tür problemleri yaşamaktan kurtarmaktadır. Kalıcı oje uygulaması, tırnak üzerinde uzun bir süre herhangi bir deformasyona uğramadan kalıcılığını muhafaza eden oje uygulamasıdır.

Son zamanlarda ise popülerliği oldukça artan kalıcı ojelerin bir tek kuaförlerde ve güzellik salonlarında uygulanmasının yanında, çok fazla sayıda marka ve rengi mevcuttur. Bu kapsamda ise çok sayıda kadın tarafından kalıcı oje nasıl yapılır? Sorusu da sıklıkla yöneltilmeye devam etmektedir.

Kalıcı Oje Nasıl Çıkartılır?

  • Bu uygulama kuaförlerde ve güzellik salonlarında, averaj 30 dakika gibi kısa bir sürede yapılmakta ve 14 gün süresince bozulmadan kullanabilmektedir.
  • Bu işlemin çok değişken bir fiyat aralığı mevcuttur. Genel olarak söylemek gerekirse kalıcı oje uygulama fiyatları 250-1000 TL içinde değişmektedir.
  • Kalıcı oje uygulamasında herhangi bir kimyasal kullanılmaz iken, işlemin kalıcılığı UV, mor ve ötesi gibi ışınlar aracılığı ile sağlanmaktadır.
  • Kalıcı ojeler, diğer ojeler gibi kendiliğinden kuruyabilme özelliğine sahip değillerdir. Bu sebeple de bu ojelerin kurutulması için UV ışınına sahip olan özel kurutma makineleri kullanılmaktadır.
  • Bu ojeleri tercih ederken, zehir içeriği bulunmayan CND oje türleri tercih edilmelidir.
  • Kalıcı ojelerin çıkartılması istendiğinde ise kişiler çıkarma işlemlerini de kendileri yapmamaktadır. Bu işlem için de kuaför ya da bu konuda yeterli bilgi ve deneyime sahip olan güzellik uzmanlarına gidilmesi gerekmektedir.

Kalıcı Oje Ne Kadar Dayanır?

Birçok oje üreten kozmetik firması, ojelerinin her vakit en dayanıklısı bulunduğunu iddia eder ve her seferinde bir ümit icra ettiğimiz denemeler çoğu vakit neticesiz kalır. Herhangi bir sebepten ötürü sürekli olarak ojesini yenilemek durumunda kalan kadınlar için, kalıcı oje gibi etkili olan uygulamalar son derece önemli olabilmektedir.

Böylelikle kadınlar, bu gibi uygulamaları adeta bir kurtarıcı olarak da görmeye devam etmektedir. Zira kalıcı oje makinesi yardımıyla, iki hafta süresince yine tırnaklarınıza oje sürmeniz gerekmiyor ve buna ayıracağınız vakti de arzu ettiğiniz benzer biçimde kullanabiliyorsunuz. Ek olarak devamlı olarak oje almak veya aynı rengi bulmak gibi sorunlarla da uğraşmıyorsunuz.

Kalıcı Oje Nasıl Sürülür?

Kalıcı oje uygulamasında, UV tekniği ile meydana getirilen kurutma yardımıyla oje sürülür sürülmez derhal kurumaktadır ve böylece sıkıcı bekleme süreci de ortadan kalkmaktadır. Kalıcı oje uygulamasının da birtakım negatif yönleri bulunabilmektedir.

Bunlardan ilki, kendinizin uygulayamaması ve tercih edeceğiniz bir kuaför veya güzellik merkezinde uygulanmasının gerekliliği. Zira kurutma ve sürme işlemleri için ihtiyaç duyulan malzemeler bu dükkânlarda bulunmaktadır.

Bir öteki olumsuzluk ise ojeleri çıkarmanız gerektiğinde de güzellik merkezinizi ziyaret etmeniz gerekmesi. Sadece kalıcı oje asetonla çıkarılamadığı için ihtiyaç duyulan solüsyonun doğru uygulaması kuaförlerde bulunmaktadır. Ek olarak, kalıcı ojenin renginin ev işleri yapsanız bile değişmemesi, solmaması her süre en güzel halinizle kalmanıza yardımcı olmaktadır. Ojenin sağlamlığı ve bütünlüğü yardımıyla tırnaklarınızda yaşayabileceğiniz kırılmalara karşı da etkin bir çözüm elde edebilir, hatta tırnak yemeye dahi bir son verebilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.