banner913
banner932
banner1012

Bacak peelingi nasıl yapılır?

banner1020

Her zaman ve kolayca uygulayabileceğiniz bu peelinglerle istediğiniz doğal ve pürüzsüz bacaklara kavuşabilirsiniz. Güzellik merkezlerine gitmeden evde kolayca uygulayabileceğiniz bu bacak peelinglerini PembeNar sizin için derledi…Pürüzsüz doğal bacaklar için ilk yapmanız gereken şey batık oluşumunu engellemektir. Yanlış epilasyon yöntemleri sonucu oluşan batıklar deri yüzeyine yakın oluşan ve kötü bir görüntü veren fizyolojik durumdur.

banner974
Bacak peelingi nasıl yapılır?

banner971

 


Haberimizde vermiş olduğumuz peelingleri uygulayarak batık oluşumunu giderebilir pürüzsüz bacaklara kavuşabilirsiniz.  Gelin evdeki malzemelerle kolayca uygulayabileceğiniz bu basit peelingleri hep birlikte inceleyelim.

 

Bacak peelingi nasıl yapılır?

 Kusursuz bacaklar için en özel peelingler 

Bacak peelingi için malzemeler 

1 çay bardağı zeytinyağı 
1 çay bardağı toz şeker 
1 çay bardağı bal 

Bacak peelingi nasıl yapılır? 

Küçük bir kaba malzemelerimizi döküyoruz birbirine karıştırıp eldiven yardımıyla jiletle alınmış bacaklarınıza yukarı doğru ve yuvarlak hareketlerle uyguluyorsunuz. Haftada 3 defa uyguladığınızda gözle görülür bir sonuç elde edebilirsiniz

Bacak peelingi nasıl yapılır?

Buz şoku

Genellikle ağda ve jiletten sonra oluşan kırmızı lekeleri gidermek veya bacaklarınızın kan dolaşımını iyileştirmek için kullanabileceğiniz buz şoku ile doğal ve sıkı bacaklara kavuşabilirsiniz. 

Buz torbasını bacaklarınıza koyarak etkili bir sonuç alabilirsiniz.

Bacak peelingi nasıl yapılır?

Limon peelingi malzemeleri 

2 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı zeytinyağı 
1 kahve fincanı limon suyu 

Limon peelingi nasıl yapılır?

Küçük bir kaba malzemelerimizi döküp birbirine karıştırın. Eldiven yardımıyla jiletle alınmış bacaklarınıza yukarı doğru ve yuvarlak hareketlerle uyguluyorsunuz. Haftada 4 defa uygulayabilirsiniz.

Bacak peelingi nasıl yapılır?

Kahve telvesi maskesi

Kahvenizi içerek başlayabilirsiniz. Kahve fincanınızın dibinde kalan telveyi temiz bacaklarınıza uygulayarak yumuşak bir dokunuş ve pürüzsüz bir görüntü verebilirsiniz.

Daha kusursuz ve pürüzsüz bir cilt için kahve telvesi maskesi haberimize göz atabilirsiniz.

Bacak peelingi nasıl yapılır?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.