banner913
banner932
banner1012

Rumlar, Türk subayını koruma önlemlerini artırdı

banner1020

banner974
Rumlar, Türk subayını koruma önlemlerini artırdı

banner971

Güney Kıbrıs’tan siyasi sığınma talebinde bulunan Türk subayı Kadir Karaman'ın kimliğine ilişkin ayrıntılı bilgilerin Türkiye basınında yer aldığı, Rum makamların ise subayın emniyeti konusunda önlemleri arttırdıkları bildirildi.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, FETÖ terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanacağını düşünerek, kendisine ait özel yatla Türkiye’den kaçarak Güney Kıbrıs’a sığınan Karaman'ın korunmasına yönelik önlemlerin arttırıldığını yazdılar.

Gazete, Türkiye basınında söz konusu subayın adının Kadir Karaman olarak açıklandığını ve bilgilerine ayrıntılı şekilde yer verildiğini belirtirken Rum polisinin ise bu gelişme üzerine subayın korunmasına ilişkin önlemleri arttırdığını, kalması için başka bir yere götürülmesinin de ihtimal dahilinde olduğunu aktardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.