banner913
banner932
banner1012

Güney’de bir kadın daha kayıp

banner1020

Rum polisi, Larnaka’da şubat ayından itibaren kaybolan Somali uyruklu 18 yaşındaki Fathia Ahmed konusunda vatandaşlardan yardım istedi.

banner974
Güney’de bir kadın daha kayıp

banner971

Güney’de yayımlanan Alithia gazetesi, fotoğraflı yer verdiği haberinde, bahse konu şahıs için önceki gün kayıp bildiriminde bulunulduğunu yazdı.

Bu arada, gazeteler, kamuoyunda büyük yankı uyandıran ve bir RMMO subayının Asya kökenli iki kadını öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet konusundaki araştırmaların sürdüğünü yazdı.

Rum polisinin, önceki gün öldürülen kadınlardan birinin 38 yaşındaki Filipinli Marry Rose Tiburcio olduğunu resmen açıkladığını yazan Fileleftheros gazetesi, kadının öldürülen kızının bulunmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Alithia ise manşetten yer verdiği haberinde, önceki gün Mitsero maden ocağındaki rögarda yeni arama çalışmaları yapılacağını ve burada başka cesetler de bulunmasının ihtimal dâhilinde olduğunu yazdı.

Cinayetleri işleyen 35 yaşındaki RMMO subayının önceki gün psikiyatrist tarafından muayene edildiğini de yazan gazete, maden ocağında bulunan ikinci cesedin kimliğinin ise henüz belirlenmediğini ekledi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.