banner913
banner932
banner1012

“Fedonos popülistçe hareket ediyor”

banner1020

Rum eski İçişleri Bakanı Hasikos, Baf Belediye Başkanı Fedonos’un popülistçe hareket ettiğini savunarak, Fedonos’un yaptığı şikayetlerde yeni bir durumun olmadığını söyledi

banner974
“Fedonos popülistçe hareket ediyor”

banner971

Rum eski İçişleri Bakanı Sokratis Hasikos’un, Baf Belediye Başkanı Fedonas Fedonos’un Kıbrıs Türk mallarıyla ilgili meseleyi gündeme getirme şeklini sert bir dille eleştirdiği haber verildi.

Alithia gazetesine göre Hasikos, Fedonos’un popülistçe hareket ettiğini savundu.

Fedonos’un yaptığı şikayetlerde yeni bir durumun olmadığını söyleyen Hasikos, söylediklerinin ya daha önce basında çıktığını, ya da Rum Sayıştay’ın zaman zaman hazırladığı raporlarda yer aldığını belirtti.

Bunun yanı sıra bazı durumların gelişim halinde olduğunu ifade eden Hasikos, İçişleri Bakanının gerekli prosedürleri zaten başlatmış olduğundan söz etti.

Fedonos’un polise yaptığı şikayetlerin idari eylemlerle ilgili olduğuna işaret eden Hasikos, “Kıbrıs’taki polisin ne zamandan beridir idari eylemleri araştırmaya yetkisi vardır?” sorusunu sordu.

POLİS: “ŞİKAYETLERİ İNCELEMEK ZAMAN ALACAK”

Polis Basın Sözcü vekili Stelios Stilianu, Fedonos’un Kıbrıs Türk mallarının kötü yönetimiyle ilgili şikayette bulunduğu 30 durumun incelenmesinin çok zaman alacağını söyledi.

Gerektiği taktirde dosyanın hukuk dairesine yollanacağını ifade eden Stilianu, cezai bir meselesinin ortaya çıkması durumunda ise müdahil tarafların mahkemeye havale edileceğini belirtti.

Haberde Fedonos’un Cuma günü polise giderek, Kıbrıs Türk mallarıyla ilgili 30 durum hakkında 4 saat boyunca ifade verdiği ve veri sunduğu hatırlatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.