banner913
banner932
banner1012

Cobalt Air, KKTC üzerinde uçtu

banner1020

Kıbrıs bayraklı Cobalt Hava Yolları’na ait Atina-Larnaka uçuşunu gerçekleştiren uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Güzelyurt körfezine yöneldi ve Beşparmakların güney tarafında paralel uçuş yaptı

banner974
Cobalt Air, KKTC üzerinde uçtu

banner971

Larnaka ve Baf havalimanlarının, geçtiğimiz Pazar günü gerek uçakların iniş ve kalkışlarında yaşanan yoğunluk gerekse kötü hava koşullarına nedeniyle zor anlar yaşadığı, bazı uçakların iniş öncesinde rotalarını değiştirmek, bazılarının da KKTC üzerinde uçmak zorunda kaldığı belirtildi. 
Fileleftheros gazetesi, Akama açıklarında önceki gün öğleden sonra ve akşam saatlerinde etkili olan fırtınanın uçakların rotaların değiştirmeye zorladığını, KKTC üzerinden geçtiklerini yazdı. 
Gazete, “Kıbrıs” bayraklı Cobalt Hava Yolları’na ait Atina-Larnaka uçuşunu gerçekleştiren A319 tipi uçağın kötü hava koşulları nedeniyle Güzelyurt körfezine yöneldiğini ve Beşparmakların güney tarafında paralel uçarak “Agridaki” (Alemdağ), “Ay.Ermalao” (Şirinevler) üzerinde seyrettiğini, “Ay.Vasilio” (Türkeli), “Yerolakko” (Alayköy) ve Lefkoşa Havaalanı üzerinden geçtiğini belirtti. 
Habere göre Cobalt Hava Yolları’na ait uçak daha sonra da Lefkoşa’nın güneyindeki Makedonitissas semti üzerinden Larnaka Havalimanı’na yöneldi. 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.