banner913
banner932
banner1012

Venedik değil Bafra

banner1020

Bafra’da birçok evi su bastı, bölgedeki mezarlığın duvarları yıkıldı, birçok kümes hayvanı telef olurken, Pamuklu köyü ile Bafra köyü arasındaki yol trafiğe kapandı

banner974
Venedik değil Bafra

banner971

 

İskele ilçesine bağlı Bafra’da dün öğleye doğru etkisini gösteren sağanak yağmur felakete neden oldu. Bafra’da birçok evi su bastı, bölgedeki mezarlığın duvarları yıkıldı. Bölgeden alınan bilgiye göre sağanaktan hayvanlar da nasibini aldı. Çok sayıda kümes hayvanı aşırı yağmur nedeniyle boğularak can verdi.

Yağan aşırı yağmurlardan dolayı Pamuklu köyü ile Bafra köyü arasındaki yol trafiğe kapandı!

Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur öğle saatlerinde etkisini artırdı, Bafra’da neredeyse su birikmeyen yer kalmadı.

Bu arada Bafra halkı yetkililerden bu durumla ilgili acil bir şekilde adım atılmasını beklediklerini bildirerek “Burası Venedik değil Bafra, bu konuda devletimizden yarım bekliyoruz” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.