banner913
banner932
banner1012

TUFAD yeni sezona merhaba dedi

banner1020

Yaz mevsimini bir kez daha geride bırakırken TUFAD geçtiğimiz Perşembe akşamı yönetim düzeyinde bir gece düzenledi. Galdırım Restorant’ta düzenlenen geceye TUFAD’ın Güney’deki partneri Vasilica yönetimi de katıldı.

banner974
TUFAD yeni sezona merhaba dedi

banner971

 Mustafa Erkan

 

Ülkemizi bir yerlere getirme gayretini gösteren TUFAD ile Vasilica, bu yıl ilk kez iki toplumlu ortak grubu olarak halkımızla buluşacak. Kıbrıs’ımızda tüm insanlarımızla birlikte yaşamak, ayni havayı soluyarak gösterilerini sunacak olmanın heyecanınını yaşamaya başladılar bile.  

Kıbrıs halkına örnek etkinleriyle takdir toplayan TUFAD,   dostluk bağlarını da geliştiren güzel bir geceyi geride bıraktı. Samimi bir atmosferde geçen geceye  30 kişilik bir grup iştirak etti.   Böylesine güzel, anlamlı ve mütevazi bir gece, yeni sezon için kolları sıvayan TUFAD’a motivasyon da olmuş oldu.         

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.