banner913
banner932
banner1012

Ramazan başlıyor,ilk iftara Recep Akdağ'da katılacak

banner1020

banner974
Ramazan başlıyor,ilk iftara Recep Akdağ'da katılacak

banner971

Ramazan ayı yarın başlıyor. İlk teravih namazı bu akşam kılınacak ve ilk sahur yemeğine bu gece kalkılacak.
Ramazan ayının ilk orucu da yarın tutulacak. Kadir Gecesi ise 10 Haziran Pazar gününü 11 Haziran Pazartesi’ye bağlayan gece idrak edilecek.
Din İşleri Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, 13 Haziran’da son teravih namazı kılınacak ve 14 Haziran günü son oruç tutulacak.
Ramazan Bayramı’nın ilk günü 15 Haziran Cuma günü olacak ve bayram namazı saat 06.16’da kılınacak.
Bu yılki fitre miktarı 25 TL olarak belirlendi.

Öte yandan Vakıflar’ın ilk iftarına Türkiye Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ da katılacak. Selimiye Cami Meydanı'ndaki iftara tüm halk davetli

 Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nin organize ettiği bu yılki ilk iftar  yemeğine, yarın akşam Türkiye Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ da katılacak.Kıbrıs Vakıflar İdaresinin organize ettiği iftar yemeği programı 16 Mayıs Çarşamba günü Lefkoşa Selimiye Cami Meydanı'nda geniş bir katılım ile yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter ile çok sayıda davetlinin katılacağı programa tüm halkın davetli olduğu duyuruldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.