banner913
banner932
banner1012

Prof. Camgöz, top 50’de zirvede

İngiltere’de yaşayan Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumları arasında en başarılı 50 isim belirlendi. Kıbrıslı Türk Prof. Dr. Mustafa Camgöz, 50 kişi arasında birinci seçildi

banner974
Prof. Camgöz, top 50’de zirvede

banner971

İngiltere’de yayım yapan haber portalı Ne haber, İngiltere’de yaşayan Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk toplumları arasında en başarılı 50 ismi belirledi.

Yapılan değerlendirmeye göre dünyanın sayılı üniversitelerinden Imperial College'da kanser araştırma kürsüsü başkanı olan ve aynı zamanda Kanser Araştırma Vakfı Başkanlığını da yürüten Kıbrıslı Türk Prof. Dr. Mustafa Camgöz, 50 kişi arasında birinci seçildi.

İş, sanat, spor politika alanlarını inceleyen Ne haber, İngiltere’de en önde gelen kanser araştırmacısı Prof. Camgöz’ü zirvedeki isim olarak belirledi.

Kıbrıslı Türk Prof. Dr. Mustafa Camgöz, çalışmaları ile birçok kez ödüle layık görülmüştü.

Bunların arasında en prestijli ödül Huxley Memorial Madalyası oldu.

4 kitap ve 200’ün üzerinde araştırma makalesi yayımlanan Camgöz,

alanında lider kuruluşlar olan Medical Research Council UK (MRC) (İngiliz Tıp Araştırmaları Merkezi) ve The Wellcome Trust’ın danışmanlığını yapıyor.

Prof. Dr. Mustafa Camgöz’ün yayınladığı “Kanseri Yen” adlı kitabı en çok satanlar listesine girmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulviye Balman - 4 yıl önce
Dr Professor Mustafa Djamgoz Bu mevkiye geldigse Bu sekilde geldi onunla tanistigimda genc bir adamdi ve onun basamak basamak ilerlemesini seyrettim bazen yakindan bazen de uzaktan Bu Adam kadar yogun sert calisan Hic birini tanimadim hayatimda Cok uzun senelerce gece gunduz calisti yemek yerken bile calisirdi genc bir Adam gencliginde calistigi gibi ayni simdide oyle onu tanidigim icin Cok minnettarim Allaha bizlere ve butun dunyaya boyle bir Adam yarattigi icin Kibris onunla iftihar ediyor