banner913
banner932
banner1012

Özel Kalem Müdürü görevden alındı

banner1020

‘Sahte Ehliyet verilmesi’ gerekçesiyle tutuklanan ehliyet müfettişleri arasında bulunan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Taner Nusret görevinden alındı

banner974
Özel Kalem Müdürü görevden alındı

banner971

 Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, “sahte ehliyet verilmesi” olayına adı karışan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten bürokratın, soruşturmanın selameti açısından bugünden itibaren görevden alındığını açıkladı.
Çıkan haberlerle söz konusu bürokratın bakanlıkta görevli olduğu dönemle hiç bir alakası bulunmadığı ve ilgili davaların, ehliyet müfettişliği dönemine ait olduğuna işaret edilen açıklamada, “Bakanlığımızın konuya ortak edilmesini kabul etmemiz asla mümkün değildir” denildi.        
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın konuya ilişkin açıklaması aynen şöyle:
“25 Ekim 2017 tarihinde ‘Sahte Ehliyet verilmesi’ gerekçesiyle ehliyet müfettişlerinin tutuklandığı polis haberlerinde yer alan ve basında çıkan isimler arasında 3 Mayıs 2017 tarihinden itibaren Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nda Özel Kalem Müdürü görevi yürüten bürokratın da adı geçmiştir. Bakanlık bürokratının adının geçmesi ve davaya konu olan sürecin mahkemeye taşınmasından dolayı soruşturmanın selameti açısından ilgili şahsın bugünden itibaren özel kalem görevinden alındığını bildiririz. Çıkan haberlerle söz konusu bürokratın bakanlığımızda görev yaptığı dönemle hiç bir alakası olmadığını, ilgili davaların geçmişte, ehliyet müfettişliği dönemine ait olduğunu belirtir, bakanlığımızın konuya ortak edilmesini kabul etmemiz asla mümkün değildir.”
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden alınan Taner Nusret, 3 Mayıs 2017 tarihinden beri bu görevi yürütüyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.