banner913
banner932
banner1012

KKTCnin bonservis krizine devletlerarası çözüm

banner1020

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, KKTCnin birinci problemi haline gelen ve Kıbrıs Türk Federasyonunun 45 gün içinde Rum futbol federasyonuna üye oluruz ültimatomuna yol açan bonservis krizine çözüm...

banner974
KKTCnin bonservis krizine devletlerarası çözüm

banner971

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, KKTCnin birinci problemi haline gelen ve Kıbrıs Türk Federasyonunun 45 gün içinde Rum futbol federasyonuna üye oluruz ültimatomuna yol açan bonservis krizine çözüm bulmak amacıyla KKTCye geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu başkanlığında ilgili tüm kesimlerle toplantı yapan Yıldırım Demirören, federasyonun yapabileceklerinin sınırlı olduğunu belirterek, Türkiye ile KKTC arasında devletlerarası bir protokol ihtiyacına işaret etti.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, KKTCnin sorunlarını kendi sorunları olarak gördüğünü belirtti ve Birinci amacımız KKTCnin FIFA nezdinde tanınmasını sağlamak. Sorunları ancak FIFA kuralları çerçevesinde çözebiliriz. Bunun için yoğun çaba gösteriyoruz ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.