banner913
banner932
banner1012

Karşı şeride geçerek takla atıp 200 metre sürüklendi

banner1020

Lefkoşa – Girne anayolunun 3-4 km’leri arasında Hüseyin Tur yönetimindeki FC 678 plakalı aracıyla süratli ve dikkatsizce seyretmesi neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması ile karşı şeride geçti ve takla atarak iki araca çarparak 200 metre sürüklendi. Kaza sonucunda biri ağır 6 kişi yaralandı

banner974
Karşı şeride geçerek takla atıp 200 metre sürüklendi

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa – Girne anayolunda sabah saatlerinde meydana gelen feci kaza yine yürekleri ağza getirdi.

Kaza sonucunda biri ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Polisten alından bilgiye göre kaza, saat 11.00 sıralarında Lefkoşa – Girne anayolunun 3-4 km’leri arasında Hüseyin Tur yönetimindeki FC 678 plakalı araçla Girne’den Lefkoşa istikametine süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüje çarpıp karşı şeride geçmesi neticesinde o esnada karşı şeritten gelmekte olan Hasan Vechi yönetimindeki GC 450 plakalı araca çaptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atarak yaklaşık 200 metre sürüklenen FC 678 plakalı araç yine Girne istikametine doğu seyretmekte olan İbrahim Talu yönetimindeki MK 553 plakalı araca çarparak durabildi.

Bu arada Hüseyin Tur yönetimindeki FC 678 plakalı aracın orta refüje çarptığı sırada araçtan savrulan parçaların ise Girne istikametinden gelmekte olan Davut Kansu yönetimindeki JN 016 plakalı araca çarpması sonucu hasara neden oldu.

BİRİ AĞIR 6 YARALI

Kaza sonucunda FC 678 plakalı araç sürücü Hüseyin Tur ile araçta yolcu olarak bulunan Kürşat Batur Öcal, Zeynel Abidin Altuntaş ve İbrahim Karacaoğlu ile GC 450 plakalı araç sürücüsü Hasan Vechi ile ayni araçta yolcu olarak bulunan Ümran Vechi yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Kazada yaralanan Hasan Vechi ameliyata alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.