banner913
banner932
banner1012

Karpaz'da yıkım ve tutuklama

banner1020

Yıkım esnasında, polisi darp, görevinden men, kaymakamlık görevlisine yönelik ciddi darp, küfür etme ve uygunsuz tavır ve davranıştan dolayı 9 kişi tutuklandı

banner974
Karpaz'da yıkım ve tutuklama

banner971

Dipkarpaz Altın Sahil’de izinsiz olarak yapılan iki işletmenin restorantı, mahkeme emri ile bugün İskele Kaymakamlığı tarafından yıkıldı. Mahkeme tarafından mühürlenerek başka bir bölgeye taşınmaları için süre verilen restorantlar, verilen süre içerisinde taşıma işlemi gerçekleşmediği için bu sabahın erken saatlerinde yıkılmaya başladı. Burhan’ın Yeri ve Teko’s Place olarak bilinen Altın Sahil’deki  işşletmelerin bölgedeki bangalovları daha önce başka bir alana taşınmıştı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, yıkım esnasında, polisi darp, görevinden men, kaymakamlık görevlisine yönelik ciddi darp, küfür etme ve uygunsuz tavır ve davranıştan dolayı 9 kişi tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.