banner913
banner932
banner1012

Kamu-Sen, Lefkoşa Mahkemesi'nde uyarı grevi yapıyor

banner1020

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen), kadro yetersizliği için çözüm üretilmemesini kınamak amacıyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi Tebliğ ve İcra Memurluğu biriminde bir günlük uyarı grevine gidiyor.

banner974
Kamu-Sen, Lefkoşa Mahkemesi'nde uyarı grevi yapıyor

banner971

Bu sabah 09.00’da başlayan grev saat 15.00’te tamamlanacak. Sendika yetkilileri saat 11.00’de mahkemeler önünde basına açıklama yapacak.

Kamu-Sen Genel Başkanı Metin Atan, uyarı grevine ilişkin yaptığı açıklamada, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne bağlı Tebliğ ve İcra Mukayyitliği’nde uzun süreden beridir devam eden tebliğ ve icra memuru eksikliğinin giderilmesiyle ilgili Yüksek Mahkeme tarafından yetki alınması konusunda talep yazısı yazıldığını ancak bugüne kadar olumlu bir sonuç alınamadığını ifade etti.

Atan, mahkemenin can damarı olan bu birimde yeterli personel ve araç olmaması nedeniyle işlerin tıkanma noktasına geldiğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.