banner913
banner932
banner1012

Geleneğin Ustaları” Pul Serisi Tanıtıldı

banner1020

Pullara Konu Olan Sulu Muhallebi Satıcısı Hakan Aşık Ve Seramik Ustası Hasan Eminağa’ya Teşekkür Belgesi Ve Hediye Verildi

banner974
Geleneğin Ustaları” Pul Serisi Tanıtıldı

banner971

“Geleneğin Ustaları” posta pulu serisine konu olan ülkenin iki ustası Hakan Aşık ve Hasan Eminağa’yı onurlandırmak, pulları tanıtmak ve satışa çıkışını kutlamak amacıyla tören düzenlendi.

Posta Dairesi Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, 17 yıllık seyyar sulu muhallebi satıcısı Hakan Aşık’ın sulu muhallebisi ikram edilirken, 41 yıllık seramik ustası Hasan Eminağa da tekerlek üzerinde küçük seramik kaplar yaparak yapılışları hakkında izleyicileri bilgilendirdi.

Posta Dairesi Müdürü Söğüda Besimler Tabak, törende yaptığı konuşmada, “Geleneğin Ustaları” pul serisi için Aşık ve Eminağa’nın fotoğraflarının çekilip, çizimleri yapılarak pullarda kullanıldığını ifade etti.

Tabak, pulların ve ilk gün zarflarının bugün satışa çıktığını da belirtti.

Törende daha sonra Söğüda Besimler Tabak, Aşık ve Eminağa’ya büyütülerek çerçevelenmiş pulları, pul serisi ile İlk gün zarflarını hediye ederken, teşekkür belgesi de verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.