banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa- Lefkoşa anayolunda refüj ve yol kenarı temizlendi

banner1020

“Temiz Düşün” kapsamında Gazimağusa Belediyesi ile birlikte Yeniboğaziçi, Serdarlı, Geçitkale ve Tatlısu Belediyelerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla Gazimağusa- Lefkoşa anayolunda refüj ve yol kenarı temizliği yapıldı

banner974
Gazimağusa- Lefkoşa anayolunda refüj ve yol kenarı temizlendi

banner971

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan çevre temizliği ve çevre koruma projesi  “Temiz Düşün” kapsamında Gazimağusa Belediyesi ile birlikte Yeniboğaziçi, Serdarlı, Geçitkale ve Tatlısu Belediyelerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla Gazimağusa- Lefkoşa anayolunda refüj ve yol kenarı temizliği yapıldı.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan İsmail Arter, Cumhurbaşkanlığı organizasyonuyla tüm ülkede yürütülen kampanya çerçevesinde 5 belediyenin bölgede geniş çaplı bir temizlik çalışması yaptığını ifade etti.

Temiz kampanyasıyla adanın temizlenmesi ve farkındalık yaratılmasının amaçlandığını ifade eden Arter, “Gönül arzu ederdi ki Cumhurbaşkanlığı bu konuya el atmasın ama demek ki böyle bir ihtiyaç ortaya çıktı. Bu çalışma gerekliydi. Karayolların sorumlu olduğu noktaların temizlenmesinde sıkıntı oluyordu. Bu kampanya ile bütün ülkenin temizleneceğini görüyoruz”dedi.

Arter, çalışmaya katılan paydaş belediyelere ve personele teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.