banner913
banner932
banner1012

"Fahri Onbaşı'yı yanlış anlamışız"

banner1020

banner974
"Fahri Onbaşı'yı yanlış anlamışız"

banner971

Sosyal medya üzerinden geçtiğimiz günlerde yayılan bir videoda elinde sopa ile 'köpekler benim' diye cevap veren Lefkoşa sakini Fahri bey ile evine giderek tanışan Bilgin Günsoy isimli vatandaşımız olayı video da anlatılmak istenildiği gibi olmadığını paylaştı.

İşte Bigin Gürsoy'un paylaştığı bilgiler ve fotoğraflar:

Hatasız kul olmaz . Demekki neymiş elimize video geldiğinde araştırmak lazımmış. Ben video yu hiç izlemedim . Sadece adamın elinde bir sopa sallayarak köpekler benim diye bağırması hepimizi yanlış anlamaya itti . Bana gelen telofonda da demir dedikleri plastik bir sopa . İki gündür vijdanen rahatsızlık hissettim . Bu adam hayvan sevmiyorsa neden 10 tane köpeğe evinin içinde bakıyor diye düşündüm ve onu tanımak istedim . Bugün sabah biraraya geldik. Fahri bey anlattıkca, ben mahcup oldum . Hepsini de sokaktan toplamış hepsine de yüreğini açmış . 


Bakımlarını ihmal etmemiş , ilaçlarını saatinde veriyormuş , sadece arasıra köpekler birbirine girdiğinde ayırmak için sopayla müdahale ediyormuş ki insanlar beni yanlış anladılar diyor .


Bir insan sevmese yatağında köpeklere yatmasına izin verirmi . !!! Sadece köpek değil kedilere de elinden gelen yardımı yapıyor fahri bey . Kısırlaştırıyor, ilaçlarını veriyor, hepsine hayat sunuyor . Ben gerçekten utandım . 


Fahri beye yüzüne de söyledim . Fahri bey keşke kameraya alan kişiye sakin sakin , neden sopayla vurduğunu izah etseydin bu durumlara düşülmeycekti dedim . Haklısın dedi oldu birkere . 


Fahri onbaşı belki bizi afeder . Ben yine özür diliyorum . Hayvanları seven insanları seviyorum .

Bilgin Günsoy

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.