banner913
banner932
banner1012

“Daha kaç hükümet yiyecek bu sistem?”

banner1020

İş insanı Özmerter: “Devlet yönetimini verimli hale getirmediğimiz sürece, dilensek de, vergileri artırsak da bu iş olmaz. Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyoruz”

banner974
“Daha kaç hükümet yiyecek bu sistem?”

banner971

Kıbrıs İktisat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Mete Özmerter, hükümet krizini kendine has üslubu ile değerlendirdi.

Özmerter, sistemin her 1-2 senede bir hükümet yediğini belirterek, “Yapılması gereken belli ama ille bu sistemi döndüreceğiz. Aha dönmez guduz” dedi.

Özmerter’in reformlara yönelik açıklaması şöyle:

“Devlet yönetimini verimli hale getirmediğimiz sürece, dilensek de, vergileri artırsak, elektrik faturalarını babutsa yapsak da bu iş olmaz. Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyoruz. Aha dönmez guduz. Vergi, elektrik faturaları, piyasa.. ezim ezim oldu. Siyasetle işimiz olmaz. Sadece benim değil, kimsenin olmamalı. Canımızla bedel öder durumdayız. Sağlık, altyapı, hiçbir şeye para kalmadı. Artık iş ciddi. Hükümet değişimiyle bu iş olur mu? Kaç hükümet değiştiğinde ne kadar olduysa o kadar. Çözüm verim yaratmakta. Sorunlar belli. Adım atsak diyorum artık.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.