banner913
banner932
banner1012

Çalıştayda protesto şoku

banner1020

İçişleri Bakanı Baybars, çalıştayda konuşma yaptığı sırada bir grup eylemci gece kulüpleri aleyhine pankart açtı

banner974
Çalıştayda protesto şoku

banner971

 Gece Kulüpleri Çalıştayı’nda İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın konuşma yaptığı sırada Baraka Kültür Merkezi, Kadın Eğitim Kolektifi ve Bağımsızlık Yolu’ndan aktivistler çalıştaya gece kulübü işletmecileri ve temsilcilerinin çağrıldığı gerekçesiyle pankart açtı. 

“26 Yaşındayken Gece Kulübünde Ölen Kız Kardeşimiz Volha”, “Bir Otelin Havuzda Ölü Bulunan 24 Yaşındaki Konsomatris Judy” ve “Gece Kulüpleri Kapatılsın” gibi pankartları bir süre tutan aktivistlere, KKTC İnsan Hakları Derneği Başkanı Hasan Yılmaz Işık, “Bu KKTC’ye saygısızlıktır” diyerek tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars da konuşması sırasında yapılan protestoyu anlayışla karşıladığını belirterek, bununla birlikte, bunun bir çalıştay olduğunu ve çalıştaya saygı gösterilmesini de istedi. 
Aktivistler, kısa süre sonra salonu sessizce terk etti.

Hasan Yılmaz Işık, eylemcilere tepki gösterdi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.