banner913
banner932
banner1012

Avcılık Federasyonu Av Yasası için Meclis’te ivedilik istedi

banner1020

banner974
Avcılık Federasyonu Av Yasası için Meclis’te ivedilik istedi

banner971

Avcılık Federasyonu ve tüm kulüplerin oybirliği ile tadilat çalışması yapılan Av ve Yaban Hayatını Koruma (Değişiklik) Yasası, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı ve Meclis’e gönderiliyor. Avcılık Federasyonu Başkanı Erhan Keser, federasyon yürütme kurulu üyeleri ve kulüp başkanları, Başbakanlık Müsteşarı Hasan Alicik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Av ve Yaban Hayatını Koruma Yasası’ndaki tadilat çalışmasında yer alan değişikliklerden bahsedilerek, gerek tarımsal faaliyetler, gerek artan çarpık kentleşme ve gerekse de cezaların yetersizliğinden doğal yaşamın ciddi şekilde alarm verdiği anlatıldı.

Bu çerçevede ziyarette Avcılık Federasyonu ve kulüp başkanları, Başbakanlık Müsteşarı Hasan Alicik’ten, Bakanlar Kurulu’nda onaylanmış vaziyette bekleyen Av ve Yaban Hayatını Koruma (Değişiklik) Yasası’nın Meclis’e sevk edilmesini ve ivedilikle Meclis’te görüşülmesini talep etti. Avcılık Federasyonu’nun diğer projelerinin de gündeme geldiği görüşmede, fikir alışverişinde de bulunuldu.  Yasadaki tadilat çalışması hem alarm veren yaban hayatına, hem de avcı camiasına gelişme sağlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.