banner913
banner932
banner1012

Ateşli şovda kötü son

banner1020

Girne’deki Club Soho adlı eğlence mekanında barmenlerin şov amaçlı yaptığı ateş gösterisi, eğlenmek için orada bulunan bir kadının yaralanmasına yol açtı. Olayda ayak bileği yanan Selen Halil, tazminat davası açmaya hazırlanıyor

banner974
Ateşli şovda kötü son

banner971

İngiltere’den ülkemize tatile gelen Kıbrıslı Türk Selen Halil, önceki gece eğlenmek için gittiği Girne’deki Club Soho adlı eğlence mekanında az kalsın facia yaşıyordu.

Club Soho barmenlerinin şov amaçlı yaptıkları ateş gösterisi, Selen Halil’in ayaklarından yaralanmasına neden oldu. Barmenlerin saf alkolle yaktığı ateş, bir anda Selen Halil’in üzerine sıçradı. Ayakkabısı alevler içerisinde kalan ve ayakkabı derisi eriyerek, ayak bileğine yapışan talihsiz kadının üzerine apar topar su döküldü.

Olayın ardından ayak bileklerinde yanıklar oluşan Selen Halil, yakınları tarafından hemen Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.

Girne Akçiçek Hastanesi’nde polis kontrolünde mekan sahibi ve işletme müdüründen şikayetçi olan Halil, ölümden döndüğünü söyleyerek, “Saçlarım, yüzüm de yanabilirdi. Tatilimiz zehir oldu” diyerek tepkisini gösterdi.

Ayağında oluşan yaralar nedeniyle yürüyemeyen ve üç ay çalışamaz raporu alan Halil, tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Olayın ardından Lapta Polis Karakolu’na da giderek şikayetçi olan ve polislerin kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyet belirten Selen Halil, olayın cezasız kalmamasını talep etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.