banner913
banner932
banner1012

Alkışlar Emel’e

banner1020

10 yaşındaki Emel Olgu, kanser hastalarına peruk yapılması için saçlarını kestirerek Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışladı

banner974
Alkışlar Emel’e

banner971

Nursel Öztekin’in, yürüttüğü “Bir Tutam Saç” kampanyasına gönüllü olarak katılan 10 yaşındaki Emel Olgu kemoterapi sürecinde saçları dökülen çocuklara peruk yapılması için uzattığı saçlarını kesti.

Saçlarını kestiren Emel Olgu, “saçlarımla kanser hastalarına peruk yapılacağı için çok mutluyum. Bu hastalığı yenmek için moral en az ilaçlar kadar önemli. Saçlarımın verileceği arkadaşıma sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu kampanyada yer aldığım için çok mutluyum. Herkesi kampanyaya katılıp saçlarını bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

Küçük yüreğiyle dev bir bağış yapan küçük Emel Olgu ve bu kampanyaya katılan herkesin gösterdiği fedakarlığın taktire şayan olduğunu ifade eden Kanser Haastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de, Emel Olgu’nun ailesini sorumluluğunu bilen bir çocuk yetiştirdikleri için kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.