banner913
banner932
banner1012

Yolun açık olsun Kaplan Lua Lua

banner1020

Merit Alsancak Yeşilova formasıyla 22 maçta 9 gol atan 38 yaşındaki Lomana LuaLua, Türkiye Süper Lig’den, Birinci Lig’e düşen Kardemir Karabükspor ile anlaştı

banner974
Yolun açık olsun Kaplan Lua Lua

banner971

K-Pet Süper Lig'inde Merit Alsancak Yeşilova formasıyla 22 maçta 9 gol atan 38 yaşındaki Lomana LuaLua, Türkiye Süper Lig’den, Birinci Lige düşen Kardemir Karabükspor ile anlaştı.

Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü, futbolseverlerin ve Yeşilovalılar’ın büyük takdirini toplayan Lomana LuaLua ile ilgili veda mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Lua Lua bizim her zaman kalbimizde onu hiç bir zaman unutmayacağız ve en önemlisi onun yaşına bakmayın. O mükemmel bir futbolcu ve mükemmel bir karakterdir. Yolun açık olsun. “KAPLAN Lua Lua”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.